Aktivitets og samværstilbud

Fællesskab i rolige omgivelser

AtoB tilbyder aktivitets- og samvær for unge, der profiterer af, og trives i, et roligt miljø med rolige aktiviteter og elementer af undervisning med andre unge. Undervisning kan fx være Medborgerskab og Selvforståelsesforløb. Det er altid frivilligt, om man vil deltage i dagens aktiviteter. 
Aktivitets- og samværstilbud er i en mindre gruppe af unge, støttet af faste medarbejdere. Aktiviteterne foregår på AtoB eller på ture ud af huset. Der er ligeledes et aftentilbud med fællesskab og årlige overnatningsture for dem, der har lyst.
Modsat andre AtoB forløb er Aktivitets- og samværstilbud ikke med 1:1 støtte og der er ikke transport mellem hjemmet og AtoB, hvilket også betyder, at der ikke er mulighed for hjemmebesøg. Der er i stedet et fast team af medarbejdere til rådighed. hvor den unge også kan finde råd og vejledning ift. livet som ung og det at være ung med en diagnose.
Aktiviteter kan fx være at sidde sammen og spille spil eller snakke. Disse aktiviteter bliver støttet og faciliteret af medarbejdere. Der er også mulighed for at være til at lave mad eller at tage på ture ud af huset. Vi har et fleksibelt miljø, hvor de unge også bliver hørt og hjulpet til at udtrykke deres ønsker og øve sig i at være en del af et socialt fællesskab.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os for yderligere information eller aftale om et besøg.