Covid 19

PÅ AtoB overholder vi alle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen og holder os konstant opdateret omkring Covid19 og forholdsregler. 
Vi informerer jævnligt både elever og forældre om nyt om vores Corona forholdsregler.
Da både situationen og retningslinjer ændrer sig løbende fra regeringens side, anbefaler vi elever og forældre at spørge personalet, hvis de er i tvivl om noget eller mangler information om AtoB’s retningslinjer.
Vi betegner os som Nødberedsskab og lukker derfor ikke ved Lockdown, medmindre det bliver påbudt fra myndighedernes side.

Samarbejdspartnere og eksterne aktører

Ift. samarbejde med kommune og andre samarbejdspartnere, vurderer vi ved det aktuelle møde, hvad der er mest hensigtsmæssig. Alt personale på AtoB er naturligvis parate til at indgå i online møder. Vi bruger Teams som platform.

Forældresamtaler

Vi vurderer løbende, om det er mest hensigtsmæssigt at holde forældresamtaler online. Som udgangspunkt foretrækker vi fysiske forældresamtaler. 

Vores unge er fritaget evt. krav om mundbind

Ved påbud om mundbind i offentlig transport, butikker og andre indendørs steder som fx lægen, er der borgere, der er undtaget reglen, bl.a. mennesker med autisme. For personer med autisme kan sanseforstyrrelser ofte betyde, at et mundbind vil genere så meget, at det bliver den sidste dråbe, der afgør, at man ikke kan komme ud i fx butikker eller offentlig trafik. 
Det er dog ikke synligt, når man er undtaget reglen, og det er derfor en selv, der skal gøre andre opmærksomme på, at man er fritaget reglen. Det kan være en god ide at have en kopi af sundhedsstyrelsens anbefalinger med i lommen eller tasken, så man kan vise til andre, at man hører til denne gruppe, der er fritaget reglerne. 

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os for yderligere information eller aftale om et besøg.