Mød Team AtoB

Vi gør os umage
med alt

Vi ved, at det er trygge og stabile relationer, der skaber mulighederne for eleven. Ro, autenticitet og høj faglighed er kvaliteter, der kendetegner Team AtoB. Vi gør os umage med at sammensætte vores profil, så vi alle kan byde ind med forskelligheder og matche de forskellige unge.
Team AtoB består af pædagogisk og psykologisk uddannet personale, socialrådgiver samt personale med lærerfaglig baggrund. Derudover har vi i teamet en studie- og uddannelsesvejleder.  Vi er specialiseret i målgruppen og bliver løbende uddannet og opkvalificeret indenfor den nyeste viden omkring autisme og kormorbiditet.
Vores fokus på medarbejdernes trivsel betyder, at vi har et sundt arbejdsmiljø med medarbejdere i trivsel og en stabil medarbejdergruppe. Vores sygefravær blandt medarbejderne var i 2021 på under 0,5%. 

Line
Fagprofil:
Jeg er uddannet Cand. mag. i psykologi fra Roskilde Universitet og er derudover uddannet som VITA-konsulent (Vejleder, Instruktør og Terapeut - autisme og ADHD/ADD).
Maria
Fagprofil:
Jeg er uddannet pædagog og dertil VITA-uddannet (Vejleder, Instruktør og Terapeut - autisme og ADHD/ADD).

Alan
Fagprofil:
Jeg er uddannet pædagog og er efteruddannet inden for recovery og rehabilitering. Derudover er jeg uddannet børne- og ungdomsrådgiver.
Rune
Fagprofil:
Jeg er uddannet pædagog og lærer. Idræt, bevægelse og udeaktivitet har min særlige interesse. Fagfagligt spænder mine undervisningskompetencer fra matematikkens finurlige og til tider gådefulde univers, det smukke engelske sprog, men også fag som historie, geografi og samfundsfag.
Louise
Fagprofil:
Jeg har en bachelor i uddannelsesvidenskab og er VITA uddannet (Vejleder, Instruktor og Terapeut - autisme og ADHD/ADD). Jeg er i gang med en diplomuddannelse i uddannelsesvejledning.


Elias
Fagprofil:
Jeg er uddannet Matematiklærer
Min undervisning er baseret på kreativ og undersøgende læring, hvor eleverne selv er med til at forme deres egne regnemetoder og -strategier.Mia
Fagprofil:
Jeg er uddannet socialrådgiver og derudover har jeg læst kognitiv adfærdsterapi og er ved at afslutte en efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi.
Hans Jacob
Fagprofil:
Jeg er uddannet pædagog.
Sanne
Køkken:
Jeg er uddannet håndarbejdslærer, men har i mange år arbejdet i køkkenet på skoler og institutioner.


Shoko
Underviser i japansk
Shoko underviser i japansk sprog og kultur.

Asta
Underviser i russisk
Asta underviser i russisk sprog og kultur.

Ledelsen på AtoB

Louise Lisner
Daglig leder

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os for yderligere information eller aftale om et besøg.