Stillingsopslag

AtoB søger lærer til undervisning og primærfunktioner

AtoB er et ungdomstilbud med plads til 12 unge. Målgruppen er normalt til højtbegavede unge, der i tillæg til ASF-diagnoser har svære belastningsreaktioner såsom angst, massiv skolevægring, traumer, PTSD samt svære isolationsproblematikker bag sig.

Vi tilbyder LAB forløb (Lov om aktiv beskæftigelse) STU tilbud (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse samt ressourceforløb. I disse forløb indgår både psykoedukation og fagfaglig undervisning. Vi arbejder for, at vores unge på sigt kan leve så selvstændigt et liv som muligt i forhold til job, uddannelse, netværk etc.

Om os:

Vi er beliggende på Østerbro i rolige omgivelser og behagelige lokaler, tæt på metroen. Vi arbejder med en miljøterapeutisk tilgang og er normeret 1:1. Arbejdet med eleverne foregår både i fællesskabet og alene med den unge. Der er indlagt kørsel i arbejdstiden, hvor vi både henter og bringer de unge i AtoB’s biler.

Vi søger:

Vores stærke team har vokseværk, og vi søger derfor endnu en lærer, der kan undervise på udskolingsniveau. 
Vi forventer, at du er stærk til at tænke didaktisk og har en god sans for undervisningsdifferentiering. Din undervisning skal have fokus på den psykosociale udvikling hos den enkelte studerende, og du skal have forståelsen for at arbejde relationelt med øje for at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs udvikling og ressourcer. 
Det er et krav, at du har kørekort.

Vi tilbyder:

Som en del af teamet hos AtoB-Copenhagen får du rig mulighed for at bidrage med idéer og forslag til den pædagogiske praksis. Du bliver en del af et stærkt team, hvor fagligheden er i top i et velfungerende og rart arbejdsfællesskab. Du vil have ansvaret for, og være tovholder på, tværfagligt samarbejde, netværksmøder etc. samt stå for tæt forældrekontakt. Vi prioriterer desuden supervision og kompetenceudvikling i teamet.

Praktisk:

Arbejdet er tilrettelagt i dagtimerne, og vi følger skolernes kalenderår ift. ferier, helligdage, weekender etc. Arbejdstiden er derfor tilrettelagt ud fra en årsnorm, hvor din årlige arbejdstid fordeles på 41 uger. 
Vi har fleksibel forberedelsestid, som du selv administrerer.  
Vi tilbyder gode pensionsforhold, sundhedsforsikring samt løn, der følger overenskomsttaksten.

Tiltrædelse snarest. Ansøgningsfrist 1.12.2020. Samtaler afholdes løbende. 
Vi forventer, at du ved interesse for stillingen aflægger os et besøg eller, pga. Covid19, deltager i et første møde enten på Zoom eller Teams. Kontakt Louise Lisner for at høre mere eller aftale et besøg.

  • Afdelingsleder Louise Lisner
  • 81 72 44 82
  • lli@atob-cph.dk