Stillingsopslag

Medhjælper/køkkenhjælp søges 15 timer ugentligt i april, maj & juni

Arbejdstiden planlægges som udgangspunkt mandag-fredag kl.10-13

AtoB er et ungdomstilbud i København, og vi søger en medhjælper til at hjælpe med praktiske opgaver, primært i vores mindre køkken og evt. kørsel af elever. 

AtoB har plads til 12 elever i aldersgruppen 16-25 år.
Eleverne er normalt- til højt begavede med ASF diagnoser og dertil svære belastningsreaktioner som ex. angst. Ingen af vores elever er udadreagerende.
Da vi er et lille tilbud, vil dine opgaver i køkkenet foregå tæt på vores ungemiljø, og vi søger derfor frem for alt en kollega, der er et roligt og empatisk menneske med flair for at aflæse andre menneskers sindsstemning. 

Din dagligdag vil primært bestå af at tage dig af vores køkken. Vi har ikke produktionskøkken, så det er primært opgaver med at anrette mad udefra, arrangere rugbrød og pålæg, skære grønt m.m. Dertil at rydde op og gøre klar i køkkenet. Køkkenet ligger som en del af vores lokaler, så du vil indgå i vores fælles ungemiljø og medarbejderes dagligdag. 

Der kan opstå behov for, at du kører elever til og fra deres bopæl, og det er derfor en klar fordel at du har kørekort.
Du vil ved start hos os få betalt et certificeret hygiejnebevis (kursus tager 1 dag).

Arbejdstiden ligger mellem kl. 10-13 med mulighed for flere timer. Ansættelsen er begrænset til april, maj og juni med mulighed for forlængelse. 

Ansøgninger sendes til lli@atob-cph.dk
Du kan kontakte daglig leder Louise Lisner i tidsrummet 9-10 om mandagen og onsdagen for mere information. 

Ansøgningsfrist 24.3.2021

  • Afdelingsleder Louise Lisner
  • 81 72 44 82
  • lli@atob-cph.dk