Stillingsopslag

Vil du være en del af et ambitiøst team på et specialiseret ungdomstilbud og være med til at udvikle og koordinere vores praksis?

Vi søger en ny kollega 37 timer ugentligt til AtoB på Frederiksberg.

Om os:
AtoB er et mindre ungdomstilbud for unge i alderen 16-25 år med normal til høj begavelse, primært med diagnoser indenfor autismespektret. De unge har, i tillæg til ASF-diagnosen, svære belastningsreaktioner såsom angst, massiv skolevægring, nedsat kravkapacitet og traumer samt isolationsproblematikker. 
 

 

Vi er et lille solidt team på ca.10-12 medarbejdere, hvor dagligdagen veksler mellem tæt teamsamarbejde på vores matrikel og tid, hvor du arbejder i hjemmet hos de af de unge, der er isoleret i deres hjem.
Vi forventer, at du forstår at forholde dig til, og trives med, vekselvirkning mellem at arbejde alene og levere ind i fællesskabet, hvor du støtter op om dine kollegaer.
Vi prioriterer trivsel højt og leder efter en kollega, der værdsætter faglig sparring og udvikling samt det at grine sammen og vælge arbejdsfællesskabet til.

 

I vores dagligdag får de unge konstant vejledning til at arbejde med mestringsstrategier. Vores mål er altid, at den unge træner strategierne i fællesskabet i ungdomsmiljøet på AtoB. Vejen dertil er ofte en massiv indsats i hjemmet, hvor du skal trives med et langt træk i et tempo, hvor det er forbudt at skynde sig.
Indsatsen giver sig til udtryk bl.a. ved undervisning af de unge; både fagfaglige fag med eksamen og fag som undervisning i fx medborgerskab, indsats i de unges hjem v. isolationsproblematikker, psykoedukative samtaler og støtte til den enkelte unge til at være i vores ungemiljø på AtoB samt tæt forældresamarbejde og vejledning. Du vil derudover have en del kørsel indlagt i din arbejdstid, da vi kører til og fra de unges bopæl.

 

Vi er et ambitiøst team, hvor vores metode er fast forankret i praksis. Alt i vores indsats har udspring i miljøterapien, hvor vi arbejder med fokus på, at de unge erstatter uhensigtsmæssige undgåelsesstrategier med hensigtsmæssige selvbeskyttelses- og mestringsstrategier, der trænes og automatiseres i praksis. Vi arbejder derudover ud fra konkret viden om neuropsykologi og stress- og traumebelastning.
Vi arbejder med 1:1 normering.

 

AtoBs praksis er hele tiden i udvikling. Udvikling af vores tilbud, samt indsigt i paragraffer og behov hos kommunerne, vil derfor være en del af din opgave. Du skal derfor have lyst til, i samarbejde med ledelsen og teamet, at følge projekter til dørs og evne at arbejde metodisk, struktureret og selvstændigt med dem. Et eksempel kan være udvikling af en aftenklub for målgruppen. Du skal derudover have flair for koordinering og praktisk overblik, da det vil være en del af din stilling at planlægge skema for team og elever.

Din primære opgave vil dog være at være sammen med de unge.

Vi dygtiggør os hele tiden, bl.a. via fast månedlig undervisning. Vi forventer, at du er sulten efter og ydmyg overfor at lære. Og at du derudover har modet til at dele den viden, du allerede har.

Vi bruger gerne ressourcer på at oplære dig, hvis du er uerfaren ift. målgruppen, men ellers er det rigtige match. Vi forventer, at dit faglige fokus og engagement er hos os, og at du vil være med til at drive AtoB frem.

 

Du skal søge stillingen hos os, hvis du:

 

·       Trives med en vekselvirkning mellem at arbejde alene i den unges hjem og være på vores matrikel sammen med teamet og en mindre gruppe af unge

·       Evner at tage imod, og omsætte, faglig feedback og aktivt tilbyde feedback og sparring den anden vej

·       Er sulten efter, og ydmyg overfor, at blive dygtigere og være en del af teamets faglige udvikling

·       Kan arbejde med selvledelse og selvstændig udførelse af opgaver og har disciplinen til at navigere i dette

·       Kan finde de små succeser og holde ud at arbejde i et langsomt tempo

·       Er skarp til at formulere dig på skrift; også ift. at beskrive vores faglighed

·       Har flair for overblik og koordinering; det gælder både praktiske ting som skema og daglig koordinering samt behandlingsarbejdet og indsatsen om den enkelte unge

·       Er fleksibel og trives med, at du ofte, sammen med den unge, skal ændre kursen ift. dagens planer  

 


Det er et krav, at du har kørekort. Det er ikke forventet, at du selv stiller bil til rådighed.  

Arbejdet er primært tilrettelagt i dagtimerne indenfor tidsrummet 8-16. Du skal dog kunne arbejde på aftener, når vi har forældreaften, ungeaften og personaleundervisning. Dertil med et åbent sind overfor at deltage på en evt. aftenklub. Det vil i alt potentielt kunne blive til en aften om ugen, hvor du har aftenarbejde.
Du skal kunne lide dyr, og kunne tåle dem, da vi ofte har (service)hunde på besøg på vores matrikel.

Vi arbejder ud fra en årsnorm med fri i skoleferier og weekender. Det betyder, at dine ferier er fastlagt i skolernes ferie.
Vi tilbyder en arbejdsplads med et højt fagligt niveau, ambitioner, fokus på kompetenceudvikling og fast undervisning, supervision samt et inspirerende arbejdsmiljø i et team, hvor trivsel og samarbejde er på plads. 

Ansøgningsfrist fredag d. 10.01 2022. Samtaler afholdes løbende. 

  • Daglig leder Louise Lisner
  • 81 72 44 82
  • lli@atob-cph.dk